За Нас

Rudimpex (Marketpro.bg/Rudimpex.bg/Rudimpex.gr/Rudimpex.ro) е иновативна multistore/multilanguage/ B2B marketplace платформа за производители и вносители от България разработен с цел да подпомогне малкият и среден бизнес на България да продава повече в България и да изнася и продава в Европа. Ние Ви предоставяме възможност да закупите директно от български производители или вносители, продукта от който се нуждаете, лесно, бързо и най-вече изгодно, без излишно губене на време и пари.   

 

Ние работим здраво във всички направления, търсим и откриваме нови доставчици, за да ви предложим възможно най добрите цени и отлично качество за продуктите който се предлагат на Българският пазар. Повечето от нашите продукти който предлагаме, притежават европейски сертификати за качество, което е гаранция за вашата удовлетвореност и нашата добра репутация. Всички наши доставчици са водещи реномирани фирми в сектора в който работят. Можете да направите поръчка онлайн 24 часа/7 дена в седмицата, от всяка точка на България. Стоките се доставят с куриер до 24/48 часа чрез куриер. 

 

Maлките населени места нямат хипермаркети и магазини откъдето да си закупите желаната машина или инструмент. Тук на помощ се отзовават професионалистите от MarketPro.bg, които ще Ви консултират безплатно и помогнат в избора Ви. Ние ще организираме бързо доставката на Вашата пратка до дома Ви в удобно за Вас време.


Нашият сайт Ви предоставя изчерпателно описание на предлаганите продукти и коректна техническа характеристика за да може да направите правилния избор за това, което търсите. За по-добра визуализация прилагаме и видео към някой продукти, което показва как и за какво точно се използва дадената машина. 

Продуктовата линия на машини който произвеждаме и предлагаме е огромна и разнообразна. Малка част от машините, които предлагаме са : Моторни коси, Свредели, Инверторни Електрожени, Лебедки, Генератори за ток, Компресори за въздух, Храсторези, Перфоратори, Къртачи, Моторни Триони, Бормашини, Шлайф машини и много други.

В MarketPro.bg има над 3000 машини и броят им ежедневно расте. В сайта непрекъснато освен машините който прoизвеждаме сами се добавят и нови машини на утвърдени вече популярни марки. Това прави Rudimpex.com един от най-добрите и конкурентни сайтове  при търсенето и избора на машини и оборудване както за професионални цели – така и за всеки домашен майстор. 

Разнообразието от над 300 марки, предлагащи своите богати гами от артикули Ви дава възможността за сравнение  както на цени, така и на по-добър продукт, отговарящ най-точно на всички Ваши изисквания. В Rudimpex.com участват със своите продукти марки-лидери в тази сфера като Bosch, Makita, Sparky, Pramac, Raider, Dewalt, Metabo, Gardena, Greenyard и други.

Сайтът е разработен от висококвалифицираните специалисти на " Премиум Онлайн Солюшънс" ООД и е поддържан от млад и отзивчив персонал. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.

В MarketPro.bg Вие трябва да пазарувате защото:

1. Имате голям избор от продукти и марки
2. Сравнявате и получавате най-добрите цени на пазара в България.
3. Не губите време в обикаляне по магазини, заводи или складове.
4. Пестите средства от безброй ненужни телефонни  разговори.
5. Имате цялата информация за търсения артикул на едно място (техническа  спецификация*, снимки*, видео*)

*Моля, обърнете внимание, че техническата характеристика, снимките и видеоклиповете понякога са примерни и могат да бъдат не напълно идентични с реалните продукти! Моля, уточнявайте всички параметри с нашите оператори!

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на инструмент или машина !


 

Call us