Здраве и Красота

Здраве и Красота
Покажи:
Сортирай по:

МАСАЖЕН ПРЪСТЕН СУ ДЖОК

Масажните пръстени са оплетени по особен начин от жилава неръждаема стоманена тел. Ползват се за масажиране на пръстите на ръцете. Тъй като върху всек..

4.50лв

УЛТРАЗВУКОВ МАСАЖОР ЗА ЛИЦЕ ** изчерпан

УЛТРАЗВУКОВ МАСАЖОР ЗА ЛИЦЕ

Масажирайте лицето си с този лесен за използване, ръчен масажор, който дава възможност за постигане на отлични резултати у дома и на път!&nb..

12.00лв

Масажор стик за подмладяване на кожата на лицето лифтинг ефект

Характеристики: 2-3 минути на ден, и ще възстанови сияйна кожа. Предлага се за баня и сауна навсякъде и по всяко време. Как да използвате: 1. лицето ..

19.90лв

Електрически ултразвуков масажор за почистване на кожата

Характеристики: Височина: 17,0 см Опаковка  Размер: 17.50cmx7.0cmx8.0cm Напрежение: DC 15V Материал: ABS Тегло: 100G Батерия: 1 * AAA (не с..

26.90лв

Zen Pen, електронна писалка за акупунктура с контакти с магнитна игла за лазерна акупунктура за масаж и усилвател

Представяне на продукт: Писалката Meridian е високотехнологичен електронен продукт, базиран на комбинацията от традиционната китайска медицина теория..

29.90лв

Уред за почистване на лице 5 в 1 многофункционално устройство

Уред за почистване на лице  5 в 1 многофункционално устройство     Ефективно и лесно професионално третиране на лицето..

29.90лв

Електрически Масажор за лице -Премахва бръчки,лифтинг ефект - 2779 * изчерпан

Електрически Масажор за лице -Премахва бръчки,лифтинг ефект

Описание: 100% нов и високо качество. Премахва умората на очите. Против бръчки за очи. Помага да се затегне кожата на лицето. Премахва чер..

39.00лв

Масажор за крака - Електрически - Интелигентна пулсова акупунктура - USB зареждане - Подобряване на кръвообращението - Облекчаване на болки -Грижи за здравето

Носенето на високи токчета за дълго време е болезнено и уморително, стоене дълго време, болезнени крака, студени крака, старите хора са кървави, EMS м..

40.00лв

Дигитален апарат за мерене на кръвно CK

Удобства: Бързо и точно измерване на кръвно налягане Wrist тип модел с една проста операция на само един бутон Идеален за ежедневно наблюдение на к..

54.90лв

Дигитален апарат за мерене на кръвно лед дисплей

Удобства: Бързо и точно измерване на кръвно налягане Wrist тип модел с една проста операция на само един бутон Идеален за ежедневно наблюдение на кръв..

54.90лв

Затоплящ масажор за врат на батерии

Иновативен продукт, за пръв път на българския пазар! Релаксиращ, вибриращ масажор за врат за Вашия комфорт! Винаги сте си мечтали за подобен уред - ..

55.98лв

Анероиден апарат за мерене на кръвно налягане

Анероиден  апарат за кръвно налягане Този  апарат за кръвно налягане е здрав и лесен за употреба. Максимално и надеждно опакован, уд..

75.00лв

Дигитален апарат за мерене на кръвно лед дисплей 002

Високо качество на LCD сензори LCD дисплея е голям за ясна представа за четене Кръвното налягане и импулса е показано в същото време Индикатор за изто..

79.00лв

Вибрационен масажор за очи - Инструменти за грижа за очите - Отопление - Bluetooth музика - облекчава умората и тъмните кръгове

Защо да изберете нашия масажор за очи(1) МОЩЕН НАГРЯВАЩ МАСАЖ И ОБЛАГАЙТЕ ОЧЕН СТРАН - Този 4D масаж за очи с масаж чрез месене, терапия с тригерна то..

99.90лв

Call us