web statistics

Купи с един клик

Как да поръчам?

Как да поръчам?

Изберете най-удобния и лесен начин за Вас, за да поръчате продукти от нашия онлайн магазин:

1. Директна поръчка чрез сайта МarketPro.bg

Ако вече сте разгледали и избрали търсения от Вас продукт и сте го добавили в кошницата, Вие можете да финализирате поръчката си като попълните в празните полета Вашите данни за доставка и да ни я изпратите. Веднага като я получим и разгледаме, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди поръчката, да Ви уведоми за срока на доставка и за потвърждение на адреса на доставка.

2. Поръчка чрез чат на живо с оператор 

Ако имате нужда от повече информация за даден продукт, желаете да се консултирате със специалист  или имате въпрос, можете да пишете на нашите консултанти на живо в онлайн чата на нашия сайт, които ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще приемат Вашата поръчка, спестявайки Ви време и усилия.

3. Поръчка по телефона 

Ако имате нужда от професионална консултация, относно търсения от Вас продукт или желаете да направите поръчка по телефона, можете да се свържете с нашите обучени консултанти на телефони:   0887 595377,  0876  373970 които ще Ви консултират професионално и ще приемат Вашата поръчка по телефона, отговаряйки на всички Ваши въпроси.

 4. Поръчка чрез електронна поща (email)

Можете да изпратите избраните от Вас продукти на електронната ни поща и ние ще направим поръчката вместо Вас. Можете също да зададете Вашите въпроси и запитвания по електронната ни поща и веднага след като наш оператор обработи заявката Ви, ние ще се свържем с Вас.   

Независимо кой начин ще изберете, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви и тогава я изпращаме към нашите складове в България за подготовка и изпращане към вас. 

 Ние се стремим към пълна клиентска удовлетвореност, защото държим на Вас! Благодарим Ви за доверието!