web statistics

Купи с един клик

Политика за връщане

Ако не изпитваш удовлетворение от закупения от нас продукт, можеш просто да ни го върнеш в състоянието, в което сме ти го изпратили, в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на получаването му при теб. Ние ще ти възстановим платената за него сума или ще заменим по твое желание върнатия артикул с друг. Подлежи на връщане продукт, който е в оригиналните си вид, опаковка и качество, няма следи от носене и употреба, не е преминал никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи цялостта му).

Разходите за връщането са за твоя сметка.

Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще ти го върнем, като сумата, за която е закупен става невъзвръщаема. Закупен артикул, който е изпълнен по твои индивидуални изисквания (по поръчка), не подлежи на замяна или връщане. При подмяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за твоя сметка. Ние проверяваме старателно всеки артикул, преди да достигне до теб, но ако се случи да направиш рекламация поради фабричен дефект, ние ще поемем разходите за неговото връщане.

При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бланка, която изразява твоето желание за замяна или връщане. В случай, че желаеш да получиш обратно платената за него сума, е задължително да ни върнеш и издадената касова бележка, като посочиш и начина, по който да ти преведем обратно парите.

Адрес за връщане: гр. Стара Загора, ул. "Хаджи Димитър Асенов" 95

Бланка за връщане на продукт

При връщане на продукт, ние ще ти възстановим платената сума в срок от 15 (петнадесет) дни, както следва:

•ако си платила за него чрез наложен платеж или банков превод - ще ти върнем сумата на посочена от теб банкова сметка или чрез паричен превод по куриерска компания Еконт

•ако си платила с банкова карта или чрез Paypal - ще извършим обратна транзакция към сметката ти

ВАЖНО: НЕ приемаме връщане на пратки с наложен платеж! Моля, придържай се към горните условия.