web statistics

Здраве и Красота

Здраве и Красота
Покажи:
Сортирай по:

МАСАЖЕН ПРЪСТЕН СУ ДЖОК

Масажните пръстени са оплетени по особен начин от жилава неръждаема стоманена тел. Ползват се за масажиране на пръстите на ръцете. Тъй като върху всек..

4.50лв.

УЛТРАЗВУКОВ МАСАЖОР ЗА ЛИЦЕ ** изчерпан

УЛТРАЗВУКОВ МАСАЖОР ЗА ЛИЦЕ

Масажирайте лицето си с този лесен за използване, ръчен масажор, който дава възможност за постигане на отлични резултати у дома и на път!&nb..

12.00лв.

Масажор стик за подмладяване на кожата на лицето лифтинг ефект

Характеристики: 2-3 минути на ден, и ще възстанови сияйна кожа. Предлага се за баня и сауна навсякъде и по всяко време. Как да използвате: 1. лицето ..

19.90лв.

Електрически ултразвуков масажор за почистване на кожата

Характеристики: Височина: 17,0 см Опаковка  Размер: 17.50cmx7.0cmx8.0cm Напрежение: DC 15V Материал: ABS Тегло: 100G Батерия: 1 * AAA (не с..

26.90лв.

Уред за почистване на лице 5 в 1 многофункционално устройство

Уред за почистване на лице  5 в 1 многофункционално устройство     Ефективно и лесно професионално третиране на лицето..

29.90лв.

Електрически Масажор за лице -Премахва бръчки,лифтинг ефект - 2779 * изчерпан

Електрически Масажор за лице -Премахва бръчки,лифтинг ефект

Описание: 100% нов и високо качество. Премахва умората на очите. Против бръчки за очи. Помага да се затегне кожата на лицето. Премахва чер..

39.00лв.

Дигитален апарат за мерене на кръвно лед дисплей

Удобства: Бързо и точно измерване на кръвно налягане Wrist тип модел с една проста операция на само един бутон Идеален за ежедневно наблюдение на кръв..

54.90лв.

Затоплящ масажор за врат на батерии

Иновативен продукт, за пръв път на българския пазар! Релаксиращ, вибриращ масажор за врат за Вашия комфорт! Винаги сте си мечтали за подобен уред - ..

55.98лв.

Анероиден апарат за мерене на кръвно налягане

Анероиден  апарат за кръвно налягане Този  апарат за кръвно налягане е здрав и лесен за употреба. Максимално и надеждно опакован, уд..

75.00лв.

Дигитален апарат за мерене на кръвно лед дисплей 002

Високо качество на LCD сензори LCD дисплея е голям за ясна представа за четене Кръвното налягане и импулса е показано в същото време Индикатор за изто..

79.00лв.